AnnaKDG -
Forside Add meg Om meg Kontakt

sitater

 • 07.08.2012kl.13:39
 • (2)


 

- Hva syntes dere?

 • bilder fra i dag

  • 07.08.2012kl.00:04
  • (3)


  haha, pent
  step 1 for å ta på leppestift


  step 2


  smil, du har gjort en god deal  I dag var jeg hos Thea og vi tok bilder i parken og da vi kom inn igjen lagde vi sitater og redigerte noen av bildene. Skal legge de ut i morgen!

  - Hva syntes dere om bildene?

 • gårsdagen

  • 05.08.2012kl.16:17
  • (4)


  I går var jeg på norway cup med Nina, Akua, Camilla, Marthe, Stine, Anna og Vanessa. Kjempe gøy! Vi var på tivoliet, gikk litt rundt, så på premieutdelinger osv. Og her er noen  bilder som er tatt med iPhonen.


  haha, noen av bildene står det sånn tekst på, men ikke bry dere om det fordi de bildene er fra snapchat  Og da jeg kom hjem ventet denne på meg...


  Æææ, den lukter sykt godt!!!!!! Fettern min kjøpte den til meg siden han har vært i Las Vegas.

  Sorry for forskjellige bildestørrelser og litt rare bilder, hehe.

  - Hva gjorde dere i går, og har dere girlfriend eller skal dere få den?

   

 • bilder fra sverige

  • 04.07.2012kl.00:59
  • (2)


  Kanskje litt sent å blogge om det nå, men jeg kom hjem fra Sverige på fredag bare så dere vet det hehe. Og i dag var jeg og mamma på politistasjonen siden jeg måtte ha nytt pass.

  Men her er noen bilder fra Sverige, og vet det ikke er så mange:


  hehe, den var nesten tom


  etter vi hadde kjøpt starbucks og vært en liten tur på senteret. også skulle vi til liseberg etter det<3


  jeg vant på første forsøk, wii  Ja, det var faktisk alle bildene! Og skal prøve å få til bedre blogging fra nå av! Men må få litt mere blogglyst først :-) Også har jeg forresten bursdag på torsdag! Så får nyte de siste dagene som 12-åring.

  - Hva syntes dere om bildene?

 • rosesermoni

  • 22.06.2012kl.22:36
  • (1)


  Jeg orker ikke å unnskylde meg for dårlig blogging, men kan love dere at blogginga blir bedre da pc'n min får bedre minne osv!

  I så fall, så hadde vi rosesermoni på onsdag. Ettersom jeg nå har gått 7 år på barnsekolen, så markeres det med at vi har rosesermoni.
  Det startet med innmarsj til Høybråten marsjen, etterfulgt av sang, elevinnslag, rektor som holdt tale og roseutdeling. Vi hadde 3 elevinnslag og jeg var med på to av dem! Det ene var danse og cheerleading gruppa mi (vi kaller oss for cheetahs), Zaineb og jeg som spilte fiolin og Hasnain som dansa. Videoene kommer snart. Var hvert fall en utrolig koselig rosesermoni :-)


  blitz

  - Hva syntes dere om bildene?

   

 • tematrening

  • 13.06.2012kl.23:18
  • (1)


  På mandag hadde vi tematrening på cheerleadinga. Temaet var disney, så her er noen bilder som treneren vår tok:

  - Hva syntes du om bildene?

 • bilder fra talentshowet

  • 07.06.2012kl.21:32
  • (2)


  Siden de la ut bilder fra jubileumshowet på skolen for litt siden på hjemmesiden til skolen, tenkte jeg å legge de ut her :-)

  - Hva syntes dere om bildene?

   

 • justin bieber

  • 01.06.2012kl.23:03
  • (2)


  Hei! Etter ganske mye fravær fra blogginga, så skal jeg prøve å sjerpe meg! Skal fortelle dere om helga som var og innkjøpene fra forrige fredag i et annet innlegg, for nå skal jeg skrive om tirsdag og onsdag

  Som de fleste av dere vet, så var jo Justin Bieber i Norge nå nettopp. Jeg, Nina, Thea, Pernille og Emma dro til gardemoen på tirsdag for å prøve å få sett Justin. Men etter vi hadde stått der litt spurte jeg han vakten om Justin kom osv, og han sa han skulle bli henta rett der flyet stopper og bli kjørt rett til Oslo med en gang, så da var det jo ikke vits i å stå og vente lenger. Så etter vi hadde kjøpt oss Starbucks på gardemoen...

  ...dro vi tilbake til Oslo. MEN! Da vi kjørte, kjørte det to blanke, svarte biler foran oss. Vi trodde det var Justin, men vi var ikke sikre, så pappa spurte sjåføren som hadde kjørt den bilen og gjett hva han svarte...HAN SA JA!!!!!!!!!! Haha, vi ble helt i hundre da vi hørte det! Har kjørt rett etter Justin Bieber fra Gardemoen til byen! Ikke hver dag du gjør det liksom. Så vi dro altså til byen for å stå uttafor hotellet hans, men etter å ha stått der i noen timer, måtte vi dra og 20 minutter etter det, kom Justin! Man blir jo litt irritert da, hehe. Men vi ble jo kjent med utrolig mange hyggelig mennesker!♥

  Onsdag:

  Jeg og Nina dro fra skolen klokka 10 over 10, og dro hjem til meg. VI fiksa oss, spiste en brødskive fra matpakka og det var akkurat så vi rakk toget ned til byen! Vi hadde ganske bra plasser på starten, men vi endte opp bakerst i midten, men vi så utrolig bra! Etter 10-11 timers venting uten mat, drikke eller noe nesten, så var alt verdt det! Gråt utrolig mye, skrek som bare det og storkoste meg utrolig mye under hele konserten! Nå har jeg også bevis på at jeg er sammen med Justin! Han spurte ''Can I be your boyfriend?'' og jeg skrek ut ja, så jeg og Justin er nå offisielt et par♥


  <3

  Litt forskjellige bildestørrelser da, men det går bra :-)

  - Var dere på gratiskonserten på Onsdag?

 • herlig dag

  • 24.05.2012kl.20:06
  • (0)


  Hehe, har ikke akkurat hatt pause, men skal begynne å blogge mer nå! 

  På mandag var det 90 års jubileum på skolen, og siden gruppa jeg er med i kom videre fra auditionen som jeg fortalte dere om for litt siden så opptrådte vi da foran hele skolen. Showet er filma, men kameraet filma trærne ganske mye så tror ikke jeg legger den ut. Så mesteparten av helga brukte jeg, Thea, Nina, Pernille, Sara og Jenny på å øve til mandagen som var. Gikk super bra å opptre! Var utrolig gøy!


  publikumet, og mange fler var det!

  Dere kan lese om det her: http://www.hoybraten.gs.oslo.no/aktuelt/nyhet.shtml#363158 Er skrevet litt om oss der. Gruppa vår heter Cheetahs!

  Mens i dag var jeg hos Sanne med Thea, Akua, Nina og selvfølgelig Sanne. Var utrolig koselig! Vi bada og solte oss :-)


  diiiigg

  - Hvordan har dagen deres vært?

 • helga

  • 13.05.2012kl.22:58
  • (2)


  På lørdag var jeg på tusenfryd med Ida, Hasnain, Christian og Sindre. Utrolig gøy! Og da jeg kom hjem var det vel egentlig bare å slappe av og spise pizza osv :-)

  Mens i dag har jeg vært med Thea hele dagen. Vi sykla litt først og var ute, også var vi hos Thea resten av dagen. Vi hoppa på trampolina, spilte monopol, så på tv, data, spiste kake, pølser og mye mer! Utrolig koselig På torsdag prøvde jeg bunaden min som jeg skal ha på 17.Mai, så tok noen bilder. Så da tenkte jeg egentlig bare å slenge inn noen bilder jeg tok da.


  det er ekte trysilbunad, og jeg har arva den av bestemor. jeg fikk den av henne

  Også slenger jeg inn et bilde fra danseforestillingen for 2 uker siden.

   
  fra etter forestillingen

  Og som dere ser har jeg jo fått nytt design. Skal endre det litt, noe som jeg ikke har fått gjort enda, så blir jeg nok sikkert fornøyd.

  - Hva har dere gjort i helga?

   

 • Anna K.D. Granli

  Jeg heter Anna, er 13 år og kommer fra Oslo. Jeg blogger egentlig om alt mulig rart, og jeg setter utrolig stor pris på alle som leser bloggen min. Er også en utrolig stor Justin Bieber fan, så kan nok hende dere kan se en del til han her...haha. Ellers elsker jeg å danse (jazz og hip hop), cheerleading og fiolin. Kommenterer også alltid tilbake :-)

  Kategorier


  15 days challenge Bilder cheerleading Diverse Forsiden Innkjøp My wardrobe Om meg Outfits Videoer

  Arkiv


  Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010

  Design:

  Ina Anjuta
  hits