AnnaKDG -
Forside Add meg Om meg Kontakt

dag 1 i Sverige

 • 27.06.2012kl.23:02
 • (2)


Hei! Nå blogger jeg fra iPhonen så kan ikke love verdens beste innlegg akkurat.
Uansett så var vi først med pappa på jobb til klokka to også ble det shopping, og etter middagen gikk jeg og pappa en tur i Gøteborg.
Også er ikke starbucks butikken langt unna hotellet!!!! Så den på turen med pappa! Ble så glad!!!!!! Så vet hvor jeg skal imorra...:-) I morgen skal jeg forresten en liten tur på senteret (siden senteret er rett ved siden av hotellet!!!) også skal jeg være til liseberg resten av dagen og på kvelden. Også må jeg jo selvfølgelig på starbucks butikken<3 hehe

Men her er dagens innkjøp, og alt er fra gina tricot:

 • sverige next

  • 26.06.2012kl.14:16
  • (0)


  Hei! Fra lørdag til søndag var jeg på et sånt campingsted, men vi sov i hytter da. Vi ble invitert ditt siden det var st.hans :-)

  Men uansett! Nå så skal vi plukke opp mamma siden hun har vært på jobb også drar vi til Sverige! Wii, gleder meg! Vi skal bo på et hotell som er 20 meter unna er stort kjøpesenter! Så det liker jeg, hehe. Også skal vi til liseberg. Jeg kommer hjem på fredag, også tviler jeg på at det blir blogging egentlig. Men det blir kanskje noe da.


  arkiv

  - Hva skal dere i dag?

 • video fra rosermonien

  • 25.06.2012kl.22:36
  • (1)


  Det er fra da vi i cheetahs opptrådte :-) Altså meg, Thea, Nina, Sara, Pernille og Jenny.

  - Hva syntes dere?

 • rosesermoni

  • 22.06.2012kl.22:36
  • (1)


  Jeg orker ikke å unnskylde meg for dårlig blogging, men kan love dere at blogginga blir bedre da pc'n min får bedre minne osv!

  I så fall, så hadde vi rosesermoni på onsdag. Ettersom jeg nå har gått 7 år på barnsekolen, så markeres det med at vi har rosesermoni.
  Det startet med innmarsj til Høybråten marsjen, etterfulgt av sang, elevinnslag, rektor som holdt tale og roseutdeling. Vi hadde 3 elevinnslag og jeg var med på to av dem! Det ene var danse og cheerleading gruppa mi (vi kaller oss for cheetahs), Zaineb og jeg som spilte fiolin og Hasnain som dansa. Videoene kommer snart. Var hvert fall en utrolig koselig rosesermoni :-)


  blitz

  - Hva syntes dere om bildene?

   

 • tematrening

  • 13.06.2012kl.23:18
  • (1)


  På mandag hadde vi tematrening på cheerleadinga. Temaet var disney, så her er noen bilder som treneren vår tok:

  - Hva syntes du om bildene?

 • lørdag & søndag

  • 10.06.2012kl.22:26
  • (1)


  Lørdag:

  Var først en liten tur på ellingsruddagen med Camilla. Kjempegøy! :-) Vi møtte først Sander og Niclas også bare var vi med Donika.


  haha, ignorer meg


  Hehe, noen få bilder.

  Også etter det måtte jeg dra litt tidligere siden jeg skulle ha sommershow med tigers. Og Camilla ble med når jeg dro. Og videoen kommer ut senere fra showet, siden Ida må laste den opp på youtube først! Og vi kjørte feilfritt på showet, så ble utrolig fornøyd! Så nå føler jeg meg klar til summer open som er neste helg! :-)

   
  et bilde fra showet vårt

   
  Og her er det en samlefilm med klipp fra sommershowet! Altså med mange forskjellige lag fra tigers som opptrådte i går.

  Og etter sommershowet pakka jeg tingene mine å dro til Thea for å overnatte. Var utrolig gøy! Også har jeg bare vært hos Thea i hele dag.

  - Hva har dere gjort i helga?

 • bilder fra talentshowet

  • 07.06.2012kl.21:32
  • (2)


  Siden de la ut bilder fra jubileumshowet på skolen for litt siden på hjemmesiden til skolen, tenkte jeg å legge de ut her :-)

  - Hva syntes dere om bildene?

   

 • strandheim

  • 06.06.2012kl.22:30
  • (0)


  Fra mandag til tirsdag var jeg på klassetur til strandheim. Var utrolig gøy! Hadde med speilrefleksen, men batteriet var tomt for strøm da vettu, så da ble det iPhone bilder i stedet. Bildene kommer litt senere. 

  Og siden jeg og noen fler dansa til boyfriend og live my life på en sånn mini-scene der, så fikk jeg Martine til å filme. Videoene la jeg ut på viddy, og der går det bare ann med 15 sekunders videoer, så da får dere bare se noen få småklipp av opptredenen :-)

   

   

   

   

  - Hva syntes dere om showet vårt? Av alt det lille dere fikk sett, hehe

 • justin bieber

  • 01.06.2012kl.23:03
  • (2)


  Hei! Etter ganske mye fravær fra blogginga, så skal jeg prøve å sjerpe meg! Skal fortelle dere om helga som var og innkjøpene fra forrige fredag i et annet innlegg, for nå skal jeg skrive om tirsdag og onsdag

  Som de fleste av dere vet, så var jo Justin Bieber i Norge nå nettopp. Jeg, Nina, Thea, Pernille og Emma dro til gardemoen på tirsdag for å prøve å få sett Justin. Men etter vi hadde stått der litt spurte jeg han vakten om Justin kom osv, og han sa han skulle bli henta rett der flyet stopper og bli kjørt rett til Oslo med en gang, så da var det jo ikke vits i å stå og vente lenger. Så etter vi hadde kjøpt oss Starbucks på gardemoen...

  ...dro vi tilbake til Oslo. MEN! Da vi kjørte, kjørte det to blanke, svarte biler foran oss. Vi trodde det var Justin, men vi var ikke sikre, så pappa spurte sjåføren som hadde kjørt den bilen og gjett hva han svarte...HAN SA JA!!!!!!!!!! Haha, vi ble helt i hundre da vi hørte det! Har kjørt rett etter Justin Bieber fra Gardemoen til byen! Ikke hver dag du gjør det liksom. Så vi dro altså til byen for å stå uttafor hotellet hans, men etter å ha stått der i noen timer, måtte vi dra og 20 minutter etter det, kom Justin! Man blir jo litt irritert da, hehe. Men vi ble jo kjent med utrolig mange hyggelig mennesker!♥

  Onsdag:

  Jeg og Nina dro fra skolen klokka 10 over 10, og dro hjem til meg. VI fiksa oss, spiste en brødskive fra matpakka og det var akkurat så vi rakk toget ned til byen! Vi hadde ganske bra plasser på starten, men vi endte opp bakerst i midten, men vi så utrolig bra! Etter 10-11 timers venting uten mat, drikke eller noe nesten, så var alt verdt det! Gråt utrolig mye, skrek som bare det og storkoste meg utrolig mye under hele konserten! Nå har jeg også bevis på at jeg er sammen med Justin! Han spurte ''Can I be your boyfriend?'' og jeg skrek ut ja, så jeg og Justin er nå offisielt et par♥


  <3

  Litt forskjellige bildestørrelser da, men det går bra :-)

  - Var dere på gratiskonserten på Onsdag?

 • AnnaKDG - kommenterer alltid tilbake! :-)

  Jeg heter Anna, er 13 år og kommer fra Oslo. Jeg blogger egentlig om alt mulig rart, og jeg setter utrolig stor pris på alle som leser bloggen min. Er også en utrolig stor Justin Bieber fan, så kan nok hende dere kan se en del til han her...haha. Ellers elsker jeg å danse (jazz og hip hop), cheerleading og fiolin. Kommenterer også alltid tilbake :-)

  Kategorier


  15 days challenge Bilder cheerleading Diverse Forsiden Innkjøp My wardrobe Om meg Outfits Videoer

  Arkiv


  August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010

  Design:

  Ina Anjuta
  hits