AnnaKDG -
Forside Add meg Om meg Kontakt

godt nytt år!

 • 31.12.2011kl.21:24
 • (0)


 • 2011

  • 31.12.2011kl.18:08
  • (2)


  Idag er det jo nyttårsaften som de fleste vet, så jeg tenkte å lage en slags ''oppsummering'' av 2011. Eller de minnene jeg husker best fra hver måned da. Husker at jeg hadde sånn her ifjord også, så kommer nok til å ha det hvert år :-)

  Januar:

  Har ikke akkurat noen særlig spesielle minner herifra, så bare slenger inn et par bilder.

  Februar:

  Den dagen da jeg var i holmekollen på ski VM, etterfulgt av Universitetsplassen på premieutdelinga også skulle Thea overnatte. Haha, travel dag, men utrolig gøy!


  Mars - April:

  Grunnen til at jeg tok fra Mars til April er fordi vi dro i Mars og kom hjem i April på nemmelig verdens beste Justin Bieber konsert! Herregud, det var noe av det beste som har hendt meg! Vi dro 31.Mars og kom hjem 2.April. Jeg og familien min tok danskebåten dit med Thea og familien hennes, og dagen etter var verdens beste konsert noen sinne!

  Kan ikke fatte at jeg bare har stått noen få meter unna selveste Justin Drew Bieber!

  Mai:

  Husker blandt annet at jeg var med på tinestaffeten.

  Og danseforestillinga.  Og selvfølgelig 17.mai!  Juni:

  Blandt annet konfirmasjonen til fetteren min, og sommeravslutningen i 6.klasse.  Juli: 

  Bursdagen min!

  August:

  Tyrkia og leirskolen! Har desverre ingen bilder fra leirskolen, men bilder fra tyrkia har jeg da :-)  Starta også på cheerleading i august!

  September:

  Da Thea overnatta og da jeg var på bowling med Thea, Nina, Camilla og Akua!

  Oktober:

  Da jeg fikk someday parfymen, da jeg var på lindeberggård med Thea, Akua og Emma og halloween treninga med cheerleadinga.

  November:

  Min første cheerleading konkurranse, nemmelig eiker open 2011!

  Desember:

  Det er jo fortsatt desember nå, men det som har skjedd tidligere i måneden var vel juleforestillingen med dansinga, juleshowet med cheerleadinga og julaften. Jeg slenger også inn noen andre type bilder fra den her måneden.  Ja, det var vel det! For å være ærlig har jeg brukt utrolig lang tid på det her innlegget, faktisk over en time! Haha. Men i så fall må jeg si at 2011 har vært et helt fantastisk år, og jeg ser virkelig fram til 2012 nå! Kommer nok til å bli et herlig år med mange nye minner! Dette her blir nok også mitt siste innlegg i 2011.

  Så da ønsker jeg alle sammen et godt nytt år!

 • dagens innkjøp

  • 30.12.2011kl.23:41
  • (5)


  Heei! Idag var jeg på senteret med Thea, Nina og Akua. Fikk brukt opp gavekortet mitt som jeg fikk til jul på bikbok, så det var bra :-) Så da tenkte jeg egentlig bare å vise dere innkjøpene.
  begge genserene er fra bikbok, og kosta 199

  - Hva syntes dere om innkjøpet?

 • bildene fra trysil

  • 30.12.2011kl.00:38
  • (3)


  Heei dere! Kom hjem fra trysil istad sånn ca. rundt ni tiden. Grunnen til nesten ikke noe blogging er fordi vi ikke hadde nettverk der på grunn av den dagmar stormen, men nå blir det nok mer blogging.

  I så fall tenkte jeg egentlig bare å legge ut bildene fra trysil. Noen er fra julekvelden osv, så bare skriver når bildene er tatt da :-)

  Julaften:
  heh

  Det er mer gaver enn det ser ut som i virkeligheten, i tillegg er det noen av gavene som ikke kom med på bildet fordi de sto på siden.
  Sorry for utrolig få bilder fra julekvelden, men de fleste bildene er med familien og jeg vet ikke om jeg kan legge ut dem. Og jeg legger forresten heller ikke ut bildene fra middag med neste hele slekta på mamma siden av samme grunn. Så nå legger jeg  egentlig bare ut masse forskjellige bilder :-)   Hva syntes dere om bildene?

 • tre nøtter til askepott

  • 24.12.2011kl.11:31
  • (2)


  Heei! Nå sitter jeg foran tv'n og ser på tre nøtter til askepott.
  Ettersom vi kom fram sent igår fikk jeg ikke lagt meg før halv fire. Og jeg blogger forresten fra iphonen nå.
  Men da ønsker jeg alle sammen en riktig god jul!<3

 • lille julaften

  • 23.12.2011kl.22:24
  • (0)


  Heei! Akkurat nå venter jeg på at mamma og pappa skal komme hjem fra senteret, ettersom de skulle kjøpe noen blomster osv til noen i familien, og når dem kommer skal vi dra til trysil. Haha, veit det blir sent, men er så og si ganske vandt til det :-)

  Imorra er det jo som sagt julaften, og skal nok få prøvd å poste et innlegg, men kan ikke love så særlig mye blogging i Trysil. Jeg har jo tross alt ikke bærbar pc, men stasjonær, så låner mamma, pappa eller bestemor sin. Men da har jeg ikke så mange bilder da, menmen.

  God jul til alle sammen!

   

 • kjole bestilt!

  • 23.12.2011kl.13:17
  • (3)


  Haha, bestilt egentlig den her kjolen for 3 dager siden, men har ikke fått blogga om det før nå. Men uansett så bestilte jeg jo som sagt denne kjolen til ballet for 3 dager siden da, så jeg tipper nok den kommer snart eller kanskje idag også faktisk. Så jeg tenkte bare å vise dere den da :-)

  - Tycks?

 • julestemning

  • 23.12.2011kl.00:28
  • (1)


  Hadde besøk av Kim(halv broren min) istad, og etter det pynta jeg og mamma juletreet. Imorgen eller idag da drar jeg til trysil. Kan ikke love så veldig mye blogging der, men skal prøve å få til noe :-) Kommer til å feire julaften med mamma, pappa, bestemor, bestefar, onkel, tante og to av fetterne mine. Og hvis hunder tells, blir det selvfølgelig med Jakobo, som er hunden til tanta, onkelen og de to fetterne mine. Så vi skal feire hos dem i trysil. Blir sikkert kos

  - Har dere pynta juletreet?

 • cheerleading challenge

  • 22.12.2011kl.19:56
  • (1)


  1. Favorite famous cheerleading team
  2. Favorite cheerlebrity
  3. Favorite jump
  4. Favorite stunt
  5. Favorite cheerleading photo (doesn't have to be of you/your sqaud)
  6. Favorite flyer position
  7. Favorite famous cheerleading uniform
  8. Favorite TV/movie cheerleading uniform
  9. Favorite cheerleading-movie
  10. Your team's colors
  11. A photo of you cheering in your uniform
  12. The team your on, and a short description of it
  13. Fondest cheer-memory
  14. Your biggest goal as a cheerleader
  15. Favorite cheerleading blog(s) with link(s)

   Så da kan jeg like så godt starte idag! Og mitt favoritt cheerleading lag må nok bli cheer extreme!

  <3

  Og forresten så var Nina her istad. Vi har lagd første del av må gjøre videoen, så regner med at den kommer imorgen :-)

  - Hva er favoritt cheerleading laget ditt?

 • juleferie

  • 20.12.2011kl.23:59
  • (4)


  Åh, endelig er det juleferie! Kommer nok til å bli utrolig deilig med det nå :-) På fredag drar jeg til trysil og blir der og feirer julaften med flere fra familien. 

  Etter skolen idag dro jeg først på skøyter med Thea og Nina, og etter det så jeg New Year's Eve på kino. Utrolig bra film! Kom i skikkelig nyttårsaften stemning også, haha.

  Hehe, flinke meg som klarer å miste iphonen min oppå grusen med et uhell. Wihuuuu

  - Fler som har knust mobil-skjermen?

   

   

 • AnnaKDG - kommenterer alltid tilbake! :-)

  Jeg heter Anna, er 13 år og kommer fra Oslo. Jeg blogger egentlig om alt mulig rart, og jeg setter utrolig stor pris på alle som leser bloggen min. Er også en utrolig stor Justin Bieber fan, så kan nok hende dere kan se en del til han her...haha. Ellers elsker jeg å danse (jazz og hip hop), cheerleading og fiolin. Kommenterer også alltid tilbake :-)

  Kategorier


  15 days challenge Bilder cheerleading Diverse Forsiden Innkjøp My wardrobe Om meg Outfits Videoer

  Arkiv


  August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010

  Design:

  Ina Anjuta
  hits